Beste collega!

 

 

Als installatie, bouw of klusbedrijf zult u ongetwijfeld dagelijks tegen zaken aanlopen, waarbij de hulp van een derde partij goed van pas zou komen.
Tenslotte heeft iedereen zijn eigen specialisme, niet waar?

Helaas zijn simpele klussen, zoals het bijmaken van een stopcontact of het repareren van een snoerbreuk in elektrisch apparatuur, vaak tijdrovend en meestal erg kostbaar.
Maar dat hoeft niet….

Technisch Klusbedrijf Hillebrand Alles Elektrisch schiet u te hulp!

Denkt u bijvoorbeeld aan reparatie, onderhoud en uitbreiding van elektrisch, water, kabel-tv, afvoer en gasleidingen. De decennia lange ervaring op dit gebied en het zeer gunstige uurtarief (slechts € 35.- per uur, excl. btw), maakt Technisch Klusbedrijf Hillebrand de ideale partij voor vrijwel al uw hand en spandiensten.

 

Inlening van een vakkundige elektricien


Technisch Klusbedrijf Hillebrand Alles Elektrisch is ook een elektrotechnisch dienstverlener, welke zich onderscheidt door 100% betrokkenheid bij zijn opdrachtgevers.

Voor het verrichten van elektrotechnische werkzaamheden op urenspecificatie, stel ik mij u met mijn technische enthousiasme geheel ter beschikking met mijn diensten.
Door mijn ruime praktijk ervaring kan ik snel de perfecte oplossing bieden
bij een tijdelijk personeelstekort.

Ik ben gespecialiseerd in het ondersteunen van alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden.
Mede door mijn technische kennis en klantgerichte kwaliteit profileer ik mij als een meerwaarde ten opzichte van de reguliere uitzendbureaus. 

Mocht u op korte of langere termijn interesse hebben in mijn diensten, of heeft u nog vragen?
aarzelt u dan niet contact met mij op te nemen.